اعلامیه‌ای حزب برابری مردم افغانستان در پیوند به حملات تروریستی در مراسم تجلیل از سال‌روز شهید وحدت ملی استاد عبدالعلی مزاری(رح)

بنام خداوند توانا و دادگر!

دشمنان قسم خورده‌ی مردم افغانستان یک‌بار دیگر چهره‌ی سیاه شان‌را به نمایش گذاشتند. حمله‌ی تهاجمی بر مراسم گرامی‌داشت از سال‌روز شهادت شهید وحدت ملی استاد عبدالعلی مزاری در مصلی رهبر شهید، نشان دهنده‌ی اوج خشونت تروریستان نسبت به مردم افغانستان و شهدای راه آزادی می‌باشد.

حزب برابری مردم افغانستان ضمن ابراز غم شریکی با خانوده‌های شهدا، نکاتی را در پیوند به این حمله ناجوان‌مردانه با مردم افغانستان شریک می‌نماید.

۱-حملات تروریستی بر مراسم سال روز شهید مزاری، اوج بی‌رحمی و قساوت دشمنان مردم افغانستان را نشان می‌دهد. تروریستان با انجام حملات از این دست در تلاش ایجاد نفاق و از هم پاشیده‌گی شیرازه‌های اجتماعی مردم افغانستان بوده و در تلاش نابود سازی زیر ساخت‌های وحدت ملی و اتحاد همگانی می‌باشد.

۲-  این حمله در حالی با گسترده‌گی تمام انجام می‌شود؛ که افغانستان در آستانه‌‎ی مذاکراتِ صلح و گفتگو با گروه طالبان قرار دارد. بی‌گمان این حمله در روند گفتگوهای صلح تأثیر اساسی داشته و سطح چشم داشت و امیدهای مردم و رهبران سیاسی کشور را نسبت به این گفتگوها کاهش می‌دهد.

۳- حملات تروریستی از این دست، در کنار ایجاد رعب و وحشت برای مردم و شهروندان کشور، نشان دهنده‌ی ضعف نهادهای امنیتی- استخباراتی در امر کنترول و مدیریت لانه‌های تروریستی و دهشت افگن می‌باشد. این حمله به وضوح نشان داد که نهادهای امینتی و شبکه‌های استخباراتی کشور، توان مدیریتی لازم برای مهار تروریستان و شبکه‌های وابسته آنان در داخل کشور را نداشته و نمی‌توانند از وقوع چنین حملات وحشیانه‌ که جانِ مردم بی‌گناه را می‌گیرد، جلوگیری نمایند.

۴-  این حمله نشان داد؛ که رهبری حکومت وحدت ملی، اراده‌ی قاطع برای سرکوب مخالفان و تروریستان و نیز کشاندن آن‌ها به میز محاکمه را نداشته و نمی‌توانند/ نمی‌خواهند، از کشتار مردم بی‌گناه جلوگیری نمایند. این حمله در نوع خود بزرگ‌ترین تهدید برای حیات مردم افغانستان و نیز پاسخ جدی برای ادامه خشونت‌ها در کشور تلقی می‌گردد. حزب برابری مردم افغانستان ضمن محکومیت این حمله وحشیانه از  رهبری حکومت وحدت ملی و نهادهای امنیتی به‌صورت جدی می‌خواهد تا عاملانِ این حمله را شناسایی نموده و مورد مجازات قرار دهند.

هم‌چنین در اخیر، یک‌بار دیگر ضمن اتحاف دعا به روح شهدا، از خداوند بزرگ برای زخمیان این حادثه شفای عاجل و برای خانوده‌های شهدا صبر جمیل مسألت داریم.

کابل- ۱۶ حوت ۱۳۹۷